Steun ons en help Nederland vooruit

Brand portal

In de creatiemodule van de brand portal kun je als (afdelings)bestuurder zonder tussenkomst van een vormgever zelf communicatiemiddelen maken. Op dit moment zijn er verschillende soorten flyers, brochures, posters, social media items en visitekaartjes beschikbaar. Om de creatiemodule van de brand portal te kunnen gebruiken heb je een inlog en wachtwoord nodig.

Ben je de inlog of het wachtwoord vergeten? Kijk in de handleiding van de brand portal op campagne.d66.nl of mail naar campagne@d66.nl.

Ga direct aan de slag!

 

Drukwerk

Ook is het mogelijk om (zelf opgemaakt) drukwerk direct via onze vaste drukker te bestellen. Deze drukker is o.a. geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit, service, en duurzaamheid. Wil je een grote hoeveelheid bestellen, een bijzondere afwerking of formaat? Dan kun je uiteraard ook direct contact met hen opnemen:

Drukkerij Van Deventer
Andre Hoogendoorn
Telefoon: 0174 – 445542
E-mail: hoogendoorn@vandeventer.nl

Tips

  • Als je de brand portal gebruikt, open het dan bij voorkeur in mozilla, chrome en firefox.
  • Lees voor je begint de handleiding op MijnD66.nl, dit helpt je snel op weg.
  • Heb je een vraag? Lees eerst de handleiding. Kom je er niet uit, mail dan naar campagne@d66.nl.

Nieuwe middelen

De brand portal is nooit helemaal klaar. Zo zijn we altijd bezig om te kijken hoe de portal kunnen verbeteren. Zowel qua functionaliteit als in de verschillende middelen die we aanbieden. Heb je een goed idee? Laat het weten via campagne@d66.nl.

Laatst gewijzigd op 8 maart 2018